Golden - 10 kg

Cikkszám: B-103-24
Golden - 10 kg
Golden - 10 kg
Golden - 10 kg
Golden - 10 kg

Golden - 10 kg

Cikkszám: B-103-24
Raktáron 
29 990 Ft
Egységár: 2 999 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 1 500 Ft

Miért érdemes a Goldent választani?
Magas zsír és jelentős szénhidráttartalomnak köszönhetően kiemelkedően magas energiatartalmú csali könnyed emészthetőséggel, precízen finomra hangolt beltartalmi összetétellel, mely számtalan alkalommal bizonyította már fogósságát és megfelelő taktika esetén a szelektáló képességét.

Mikor használjam?
Soha ne az ízvilág alapján dönts! Mi azt valljuk, hogy a csalik kiválasztásánál nem az illat és az íz a legfontosabb szempont, hanem a beltartalomi összetétel: fehérje, szénhidrát és zsír aránya. Ezek adják egy csali energiatartalmát. A Golden jelentős szénhidrát és zsír, valamint mérsékelt fehérhetartalommal bír. Ez főként a nyári és az őszi horgászatok alkalmával válhat hasznunkra. Természetesen más időszakokban is fogós lehet, azonban nyáron és ősszel kötelező választás.

Milyen az oldódási ideje?
A szelektív horgászathoz elengedhetetlen, hogy csalijaink fokozatosan, hosszú időn át árasszák magukból a vonzó csalogatóanyagokat. Ez azért fontos, mert ha a csali túl attraktív és pár óra alatt kiad magából mindent, akkor az pár óra után használhatatlanná válik és cserére szorul. Csalijainkat a szelektív horgászat jegyében alkottuk meg, emiatt biztos lehetsz benne, hogy az ajánlott időszakokban legalább 24 órán át árasztják magukból az értékes csalogatóanyagokat. Ennek okán nem kell sűrűn csalit cserélni, ugyanis az 12-24 óra után is vonzó marad a pontyok számára.

Ízesítés
Mogyoróvaj