Smoky - 10 kg

Cikkszám: B-203-20
Smoky - 10 kg
Smoky - 10 kg
Smoky - 10 kg
Smoky - 10 kg
Smoky - 10 kg
Smoky - 10 kg

Smoky - 10 kg

Cikkszám: B-203-20
Raktáron 
29 990 Ft
Egységár: 2 999 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 1 500 Ft

Miért pont a Smoky?
A Smoky egy könnyen emészthető, magas fehérje és közepes zsírtartalommal bíró, minőségi fűszerekkel felvértezett bojli. Kimagasló fehérhetartalma ellenére halliszt hozzáadása nélkül készül, kizárólag teljes értékű növényi fehérjéket tartalmazó szárazanyagokat tartalmaz.

Mikor használjam?
Felejtsd el az ízvilágot! Mi azt valljuk, hogy a csalik kiválasztásánál nem az illat és az íz a legfontosabb szempont, hanem a beltartalomi összetétel: fehérje, szénhidrát és zsír aránya. Ezek adják egy csali energiatartalmát. A Smoky főként a fehérjeszegény téli és tavaszi hónapokra készült. Ezekben az időszakokban a legoptimálisabb választás komplex fehérjeösszetételének köszönhetően.

Milyen az oldódási ideje?
A szelektív horgászathoz elengedhetetlen, hogy csalijaink fokozatosan, hosszú időn át árasszák magukból a vonzó csalogatóanyagokat. Ez azért fontos, mert ha a csali túl attraktív és pár óra alatt kiad magából mindent, akkor az pár óra után használhatatlanná válik és cserére szorul. Csalijainkat a szelektív horgászat jegyében alkottuk meg, emiatt biztos lehetsz benne, hogy az ajánlott időszakokban legalább 24 órán át árasztják magukból az értékes csalogatóanyagokat. Ennek okán nem kell sűrűn csalit cserélni, ugyanis az 12-24 óra után is vonzó marad a pontyok számára.

Ízesítés
Fűszer